Köpvillkor

Leverans

Vi har fraktfritt inom Sverige på ordervärde över 500 kr.

Vi levererar med Schenker Ombud.

Din order kommer att expedieras inom 3 arbetsdagar från vårt lager.
Lägg därefter till Schenkers leveranstid. Normalt har du dina varor inom 5 arbetsdagar.

Retur, Byte & Reklamation

Du har som kund hos PelleVävare full retur- och bytesrätt i 14 dagar. Under jul har vi förlängd öppetköp och bytesretur fram t.o.m den 8 januari.

Retur

Ångrar du köpet av din vara är du välkommen att sända tillbaka den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Varan skall skickas tillbaka i säljbart skick, med etiketterna kvar och i originalförpackning.
Konsumenten står själv för fraktkostnaderna. Väljer du att använda returfraktsedeln som medföljer i din leverans kommer vi att debitera en returfraktkostnad på 69:- i samband med din återbetalning. Skicka paketet till:

PelleVävare
Eldsundsvägen 1
645 35 STRÄNGNÄS
Sverige

Märk paketet med ditt ordernummer, namn, samt ”Retur”. Återbetalning sker till det kort som du handlat med, alternativt kredit- faktura om du valt faktura, så fort vi mottagit och hanterat din retur. Hanteringstiden för returer är 10-14 arbetsdagar.
Har du valt att betala med Klarna faktura? Logga då in på ”Mitt Klarna” och rapportera din retur så pausas din faktura.

Byte

För att byta en produkt returnerar du den enligt instruktionerna ovan. Sedan lägger du helt enkelt en ny order på www.pellevavare.se på det du önskar byta till. Med en ny order kommer även en ny betalning/faktura.

Reklamationer & Fel

PelleVävare följer vid eventuella reklamationer konsumentköplagen (konsumentverket.se). Om du vill reklamera en vara så ber vi dig att skicka ett mail till info@pellevavare.se med en kort beskrivning, ordernummer samt en bild så hjälper vi dig sedan därifrån.